Požega.eu

Uz dan otvorenih vrata policije predstavljanje natječaja za zanimanje policajac: Natječaj otvoren do 15.kolovoza 2022.

PRIJE 2 GODINE
TEKST: S.P.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Uz dan otvorenih vrata policije predstavljanje natječaja za zanimanje policajac: Natječaj otvoren do 15.kolovoza 2022. Požega.eu | Uz dan otvorenih vrata policije predstavljanje natječaja za zanimanje policajac: Natječaj otvoren do 15.kolovoza 2022.

PRIJE 2 GODINE
TEKST: S.P.

Kako bi se mladima približio policijski poziv, Policijska uprava požeško-slavonska u utorak 7. lipnja s početkom u 11 sati u Požegi u Ulici svetoga Florijana (kod suda) organizira  Dan otvorenih vrata policije. Svi zainteresirani pozvani su da saznaju više o policijskom poslu te natječaju koji je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova.

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 480 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023., a rok za podnošenje prijava je  do 15. 8. 2022. godine.Dalibor Bauer, zamjenik načelnika Policijske uprave požeško-slavonske “Natječaj je namijenjen nezaposlenim osobama do 28 godina života, koje su završile ili završavaju srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju.” naglasio je na konferenciji za novinare zamjenik načelnik PU požeško-slavonske Dalibor Bauer. Detalje natječaja pogledajte OVDJE.

Kako bi se mladima približio policijski poziv, Policijska uprava požeško-slavonska u utorak 7. lipnja s početkom u 11 sati u Požegi u Ulici svetoga Florijana (kod suda) organizira  Dan otvorenih vrata policije, najavila je glasnogovornica policije Nikolina Janković. Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske “Na Danu otvorenih vrata predstavit će se razni poslovi policije, kao i oprema i tehnika kojom se policijski službenici koriste u svakodnevnom radu. Policijski službenici Policijske postaje Požega će prezentirati opremu (uređaj za snimanje brzine, uređaj za mjerenje koncentracije alkohola, uređaj za utvrđivanje prisutnosti droge u organizmu, vozilo za očevide, motocikl), policijski službenici ureda načelnika će prezentirati nacionalne programe koje provode, policijski službenici kriminalističke policije će prezentirati testera za droge te uzorke raznih vrsta droga, kao i opremu kriminalističke tehnike, dok će policijski službenici protueksplozijske zaštite prezentirati svoju opremu i rad. Interventna jedinica policije će prezentirati opremu i naoružanje koje koriste te demonstrirati borilačke vještine, primjenu palice, oružja i taktike postupanja te primjenu policijskih ovlasti.” najavila je Janković.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.