Uvjerljiva pobjeda rukometaša Požege

Autor: Požega Portal

blankPOŽEGA – U 2. kolu Hrvatske rukometne lige sjever Požežani su kroz cijelu utakmicu dominirali pobijedivši rukometaše Garešnice krajnjim ishodom 30:23 dok je poluvrijeme završilo 19:9.

Od samog početka utakmice moglo se vidjeti tko vodi igru tako da se pobjeda rukometaša Požege mogla od samog početka i očekivati za razliku od utakmice u gostima gdje su izgubili u Vidovcu 33:28.

Kao pojedinci na utakmici su najviše lopti u mrežu poslali od rukometaša Požege, Karlo Grgurić (8), Ivan Tomičić (7), Tomislav Raguž (6), Marko Didić (4), Ivan Balenović (3) te po jedan Frano Šimić i Filip Galić.

Od rukometaša Garešnice po pogocima se istakao Matija Mamić sa njih sedam, Saša Slukan (5), Krunoslav Slukan (3), po dva pogotka Dino Ivanić i Dean Rakovec dok su se jednim pogotkom upisali Mirabel Barić, Matija Mrkalj, Robert Kelečić i Mario Kohek.

blank

Predsjednik RK Garešnice Tomislav Rijetković.

-Misli smo da ćemo ovdje u Požegi i lošije sa rezultatom proći jer smo došli bez šest standardnih igrača. Rezultat nije prihvatljiv, ali idemo dalje – rekao je predsjednik RK Garešnice Tomislav Rijetković.

Ova utakmica može biti dobar poticaj rukometašima Požege da nastave sa pobjedama za što imaju sve preduvjete što se u konačnici može i očekivati.

Naredni vikend Požežani odlaze u Bjelovar gdje će odmjeriti snage sa RK Ivanjskom gdje se može očekivati pobjeda.

 

 

 

blank blank blank blank blank blank blank blank

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića