Utvrđen datum Zlatnog glasa Zlatne doline

Autor: D.K.

Prilikom analize prve trodnevne priredbe Tambura za dušu u Kaptolu obuhvaćeni su njeni učinci, a bilo je riječi o nastojanjima da se organizacijska i sadržajna razina kroz i nadalje poboljšava. Istaknuto je da je Turistička zajednica Zlatni Papuk ovogodišnjim uključivanjem i potporom značajno doprinijela organizaciji i kvaliteti priredbe. Ona je tako bila, a bit će i nadalje, ključan oslonac Općini Kaptol za sveobuhvatnu organizaciju priredbe koja iz godine u godinu raste po sadržajima, ali i posjetu ljubitelja tradicije, glazbe i običaja ne samo iz ovog kraja već i sa drugih područja.

Ukupna je ocjena da je priredba uspjela i opravdala očekivanja, a to su kroz anketu potvrdili i sudionici tri večeri priredbe uključujući i Festival tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline.

Uz sve to, utvrđen je termin Tambure za dušu 2023. Ona će se, kao što je tradicija, održati prvog vikenda u svibnju, točnije od 4. do 6. navedenog mjeseca.

Po rasporedu 4. svibnja bit će večer tamburaških orkestara pod nazivom Tambura bez granica, kojega organizira Kaptolački tamburaški orkestar, zatim 5. svibnja Zlatni glas Zlatne doline, te 6. svibnja smotra folklora Šokačko se kolo vije u organizaciji tamošnjeg KUD-a Ivo Čakalić.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek