Utrka traktora u sklopu Festivala graševine u Kutjevu: Vještine i spretnosti pokazala 24 natjecatelja /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

KUTJEVO – Četvrtu godinu za redom u Kutjevu je u sklopu “Festivala graševine” organizirana utrka traktora na koju su se odazvala 24 natjecatelja. Utrka je bila u četiri skupine, Old Timer, Vinogradarski traktori, Traktori do 120 ks te traktori iznad 120 ks.

Start je bio ispred Gradske kuće od koje su svoje vještine pokazivali u spretnosti i brzini do zgrade Doma zdravlja i natrag do cilja.

U skupini Old Timer između dva natjecatelja najbrži je bio Franjo Ašembrener sa traktorom Guldner koji je imao prolazno vrijeme (minuta) 2:13:29. Najbrži u skupini Vinogradarski traktor, u kojoj se natjecalo 4 traktora, pobjedu je odnio traktorist Vinogradarstva i podrumarstva Krauthaker sa traktorom Fendt 209V s prolaznim vremenom 1:52:40.

Najviše natjecatelja je bilo u skupini do 120 ks njih 11, a pobjedu je odnio Marko Raić Jaroš koji je upravljao traktorom Fendt 110 ks vozeći od starta do cilja 1:36:66.

Skupina traktora iznad 120 ks imala je 7 natjecatelja a pobjedu nosi Kristijan Andrišek sa traktorom Steyr 6185 koji kroz cilj prolazi vozeći 1:49:22.

Brojni Kutjevčani i njihovi gosti s velikim su zanimanjem pratili utrku traktora, a najviše su te vožnje zanimale one najmanje.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: