Utemeljitelji požeško-slavonskog HDZ-a: Podrška za novi mandat pobjedničkoj ekipi HDZ-ovih gradonačelnika, načelnika i županu

Autor: DK

POŽEGA – Utemeljitelji HDZ-a, odnosno Županijski odbor Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman za Požeško-slavonsku županiju na svojoj sjednici donijeli su odluku o davanju podrške za novi mandat pobjedničkoj ekipi HDZ-ovih gradonačelnika, načelnika i županu, koji su u ovom mandatu uspješno radili svoj posao.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani, ovim vas putem izvještavam kako je Županijski odbor Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman za Požeško-slavonsku županiju na svojoj sinoćnjoj sjednici (utorak 24.1. 2017.) donio odluku o davanju podrške za novi mandat pobjedničkoj ekipi HDZ-ovih gradonačelnika, načelnika i županu, koji su u ovom mandatu uspješno radili svoj posao.

Temeljem stava središnjice naše stranke i izjave predsjednika HDZ-a gospodina Andreja Plenkovića, koji je i u Požegi za nedavnog posjeta rekao kako pobjednike ne treba mijenjati, držimo da bi i u Požeško-slavonskoj županiji naši, HDZ-ovi kandidati trebali biti pobjednici – dakle, dosadašnji župan te dosadašnji gradonačelnici naših gradova i načelnici naših općina, kako bismo nastavili pobjednički put Hrvatske demokratske zajednice u našoj županiji, kojemu će i utemeljitelji naše stranke, kao i uvijek, dati svoj obol.

PREDSJEDNIK UTEMELJITELJA

HDZ-a POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Vladimir Englman

/Foto: Arhiva, pozega.eu/

Više iz kategorije