Uspjesi studenata – ogledalo rada Veleučilišta koje uspješno kroči putevima uspona

Autor: Jelenko Topić

Veleučilište u Požegi organiziralo je svečanu promociju diplomiranih studenata online putem aplikacije Zoom zbog pandemije koronavirusa. Studije je u ovom navratu završilo 159 studenata, a njih 84 je online promovirano u odgovarajuća zvanja.

-Činjenicom značenja samoga čina svečane promocije, bilo bi nam izrazito zadovoljstvo i čast da se istoj odazovete iako smo po prvi puta primorani promociju organizirati u virtualnom okruženju zbog propisanih epidemioloških mjera – stoji u pozivu studentima kojega je uputio dekan Veleučilišta u Požegi prof. dr. sc. Borislav Miličević. Diplome oni mogu naknadno preuzeti u Studentskoj službi Veleučilišta.  Jedan od onih koji su diplomirali je Požežanin Bruno Horvat, poznati društveni radnik ovog kraja.

-Posebno mi je zadovoljstvo i čast što sam imao prilike studirati i završiti svoje visokoškolsko obrazovanje upravu u svome rodnom gradu. Nakon što sam 2008. godine završio Stručni studij Računovodstva i trgovine na Veleučilištu u Požegi početkom prošle godine na istom fakultetu završio sam Specijalistički diplomski stručni studij Trgovinsko poslovanje stekavši titulu stručnog specijalista ekonomije – ističe nam Bruno Horvat, struč.spec.oec iskazujući sreću i ponos svojim studiranjem na ovom Veleučilištu  zbog puno razloga. Dodaje da je najvrjedniji dio kvalitetan nastavni kadar koji uspješno prenosi svoje znanje na  studente, a znanja i kompetencije koje je stekao studirajući stalno uspješno primjenjuje u praksi u  Hrvatskoj lutriji gdje je zaposlen kao unapređivač prodaje regije Istok.

-Moj završni rad na temu Maloprodaja Hrvatske lutrije i Lutrije Bosne i Hercegovine kod mentora mr.sc Antuna Marinca osobno mi je odlična podloga za daljnje napredovanje i istraživanje tog segmenta. Kao sad već bivši student Veleučilišta u Požegi posebno sam ponosan i sretan na brojna pozitivna kretanja i investicije na istome – naglasio je nadalje Horvat posebno izdvajajući izgradnju Studentskog doma, uvođenje novih smjerova koji prate svjetske trendove tj. stručnog studija  Elektroničko poslovanje, skoru izgradnju sportske dvorane, te projekt Carneta gdje bi se rekonstruirala prostorija čvorišta na ovoj ustanovi kroz građevinske radove. Posljednja velika stvar je da je Veleučilište pokrenulo inicijativu prema Sveučilištu u Osijeku za osnivanjem sveučilište visokoškolske ustanove sa sjedištem u Požegi koja bi zadržala svoju pravnu osobnost.

Sve navedeno daje vjetar u leđa Veleučilištu u Požegi da bude prepoznatljivo ne samo u Slavoniji već i u cijeloj Hrvatskoj, a u prilog tome govori i činjenica da je nedavno završen postupak reakreditacije te je proglašeno najboljim u zemlji na osnovi ocjene razine kvalitete.

-Na kraju mogu pozvati sve mlade ljude koji su željni znanja i napredovanja u poslovnom svijetu da svakako izberu jedan od studija na Veleučilištu u Požegi jer tim izborom sigurno neće pogriješiti. Budućnost je pred nama – zaključio je Bruno Horvat kojemu čestitamo na ovom životnom uspjehu.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88