Uspjesi na Sportskim igrama mladih rezultirali prijem kod požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića (FOTO)

Autor: DK

blankPOŽEGA – Tri odličja koja su odnijeli požeški sportaši na Sportskim igrama mladih u Splitu bila su povod prijamu kod gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića koji je ugostio sudionike na tim igrama i njihove trenere.

Zlatnu medalju osvojili su malonogometaši NK Slavonije u kategoriji 2005. godište i mlađi koji danas putuju na Međunarodnu završnicu, odbojkašice ŽOK Vallis Aurea osvojile su srebrnu medalju, dok je ekipa Vatrenih strijela OŠ Julija Kempfa osvojila brončanu medalju u u graničaru.

blank

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege

Mladim sportašicama i sportašima te njihovim trenerima, Sanja Vuković trenerici graničara, Rudi Đurčeviću treneru odbojke i Matiji Ivanoviću treneru nogometa gradonačelnik Neferović čestitao je na postignutim rezultatima.

-Naš grad je domaćim jednog dijela natjecanja Sportskih igara mladi i potrudili smo se da doista imamo adekvatne terene i prostore na kojima se mogu ta natjecanja provoditi. Izuzetno sam ponosan na sve vas, na vaše trenere, voditelje i nastavnike u školama jer ovo je pokazatelj da se zalaganjem, entuzijazmom i velikom ljubavlju prema sportu mogu postići vrhunski rezultati. To opravdava i sve uloženo i našu želju da financijski pratimo sport upravo prema rezultatima koje ostvaruje – rekao je gradonačelnik Neferović.

blank

Ruda Đurčević, trener odbojke

Odbojkašice su već po tradiciji jednu medalju donijele i gradonačelniku.

-ŽOK Vallis Aurea već sedam godina sudjeluje na sportskim igrama mladih. U tih sedam godina 21 ekipa je bila u Splitu – odbojka na pijesku, muška odbojka i ženska odbojka. U  planovima našeg kluba zacrtali smo da kao vrhunsku završnicu našim djevojkama damo mogućnost da odu u Split, da se kompariraju sa igračicama iz cijele Hrvatske. Prošle je godine mlađa ekipa svojila srebro, ove ta ista ekipa ali sada malo starija osvojila je srebro, a nadamo se, želimo i radit ćemo punim srcem da nagodinu dođemo do zlata. A kao i prošle godine i ove smo donijeli medalju i za gradonačelnika, jer i on sudjeluje u našoj ekipi – rekao je trener Ruda Đurčević.

blank

Alen Ivanović, voditelj Sportskih igara Požega

Voditelj sportskih igara mladih u Požegi Alen Ivanović naglasio je kako je veoma značajna potpora grada Požege koja izdvaja financijska sredstva za projekt Sportskih igara mladih.

-Pomoć grada Požege omogućila je vama djeco da predstavite svoje mogućnosti na državnoj završnici, a nogometašima i na međunarodnoj završnici. Nadamo se da će slijedeće godine ostali sportovi doći do prvog mjesta kako bi još više ekipa išlo i na međunarodnu završnicu – rekao je  voditelj sportskih igara mladih u Požegi Alen Ivanović.

/Foto: D.Mirković /

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića