Uskrsni zeko darove nosi…..razveselio mnoge Požežanke i Požežane /FOTO/

Autor: D.K.

Barem nešto pozitivno u gradu Požegi i da se može lijepo vidjeti, a ne samo o njoj ružno slušati i čitati.

Jučer se na iznenađenje mnogih koji su se zatekli na požeškim terasama i Trgu sv. Trojstva pojavio “živi” zeko koji je sa sobom ponio malo darova, za svakoga po neku sitnicu s kim se susreo. Koji dan je uranio ali je svojim dolaskom najavio najveći kršćanski blagdan i izmamio oamjehe kod onih koji i nisu imali nekakvog zadovoljstva i razloga za veselje.

Iz pune košare slatkiša i jaja vadio je prigodne darove i dijelio ih kako onim starijim tako i mlađim Požežankama i Požežanima te svima koji su se na mjestu gdje je bio zatekli.

Iako nikad pogodnije vrijeme za političke nastupe zbog predstojećih lokalnih izbora nije bilo mjesta za takve aktivnosti jer zekina želja je bila da ostane zapamćem u predblagdanskom ugođaju. Tako je i bilo….

Hoće li se pojaviti još koji dan na ulicama grada i darove dijeliti to nam nije htio otkriti samo je svima poželio SRETAN USKRS!

Foto: D.Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88