Uručene nagrade za sudjelovanje na natječaju „Kreativni i neovisni“ : „Online nastavo, rano moja ljuta, signal puca, mići mi se s puta“

Autor: BST

„Kreativni i neovisni“ naziv je natječaja kojim je svim učenicima upućen poziv da na najrazličitije načine pokažu svoje znanje i stav o neovisnosti i afirmiraju pozitivne i zdrave životne stavove. Tako je nastao možda i prvi bećarac o pandemiji korona-virusa.

Online nastavo, rano moja ljuta / signal puca, mići mi se s puta.

I profesore naše pozdravljamo mi / manje zadaće dobit ćemo svi.

Učenje nam traje cijeli dan / zbog korone ne možemo još van.

Dio je to podužeg bećarca što ga je spjevala Marija Pedić, učenica s posebnim potrebama I.k razreda Ekonomske škole. No, ideja nije nedostajalo na ovom osmom po redu natječaju što ga organizira Požeško-slavonska županija i Zavod za javno zdravstvo u prigodi Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Sudjelovalo je tridesetak učenika koji su poslali svoje likovne radove, plakate, instalacije, fotografije i filmove kojima kreativno promišljaju na temu ovisnosti.

Sve njih primili su župan Alojz Tomašević i Mato Matijević, ravnatelj Zavod za javno zdravstvo, te im uz čestitke uručili zahvalnice i nagrade, uz obećanje da će ih dogodine podvostručiti. Povjerenstvo je odlučilo nagraditi sve učenike koji su sudjelovali na natječaju. Svako je dobio bon u vrijednosti od 50 do 200 kuna, a njihova škola po 1000 kuna.

Foto: D. Krstanović [FAG id=276164]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88