Uređuje se i adaptira stari Vatrogasni dom u Jakšiću: Investicija vrijedna gotovo pola milijuna kuna /FOTO/

Autor: D.K.

Kroz proteklih pet i više godina bilo je različitih infrastrukturnih i drugih ulaganja te višemilijunskih investicija na području općine Jakšić o čemu smo kao portal redovito slikom i riječju izvještavali. Sve je to moguće zasebno vidjeti u rubrikama ovog web portala kako za općinu Jakšić tako i druge jedinice lokalne samouprave u Požeškoj kotlini.

Trenutno ulaganje u uređenje starog Vatrogasnog doma u Jakšiću u ovim danima se može okarakterizirati kao predizborna investicija. Možda bi i mogla da nisu bile brojne prethodne odrađene i predviđene u planu proračuna, pa tako i ova koja je sada aktualna koja bi trebala biti do kraja svibnja završena. 
Uz mještane svakako veliko zadovoljstvo izražavaju zbog uređenja starog vatrogasnog doma u Jakšiću oni koji su u najvećoj mjeri i njegovi korisnici – članovi Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva Slavonija i Matice slovačke Kukučin Kuntarić.

-Evo kao što vidite radi se. To smo planirali i sad je došlo na red. Investicija je vrijedna 485 000 kuna u sklopu koje će se izvršiti obnova drvenog poda u dvorani na katu, komplet obnova elektro instalacija i ugradnja unutarnje LED rasvjete, a skida se derutna lamperija sa zidova i stepeništa, te se saniraju  zidovi, stepenište i stepenice – ističe Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić pojašnjavajući što će se još sve urediti i adaptirati.
– Projektom je predviđeno i uređenje male dvorane u prizemlju i skladišta. Stavlja se novi epoksi pod u prizemlju i postavljaju se klima uređaji za hlađenje i grijanje, dodaje načelnik Kovačević zaključujući da će se postaviti termoizolacija vanjske ovojnice i fasada na zgradi.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88