Urednik i vlasnik Požeške kronike Vladimir Protić proslavio 65. rođendan-prijatelj ga zbog odlaska u mirovinu darivao štapom sa zvoncetom [FOTOGALERIJA]

Autor: PROMO

Dugogodišnji požeški novinar, te pokretač, vlasnik i urednik jedinog tiskanog  glasila u Požeštini – Požeške kronike Vladimir Protić, koji je i predsjednik Udruge Požeški čuvari baštine poznate po organiziranju niz gastronomsko-turističkih priredbi,  napunio je 65 godina života, te je otišao u mirovinu.

To je bio povod za slavlje odnosno obiteljsko i prijateljsko okupljanje. Tu je bila supruga mu Kruna, njegova tri sina i tri kćeri, snahe, setovi i šestero unučadi.  Dakako pristigli su i Protićevi prijatelji iz drugih medija i suradnici kroz desetljeća aktivnog rada.

Zajednički ručak i druženje protekli su u ugodnoj atmosferi, a rodbina i gosti uz rođendan i umirovljenje darivali su slavljenika prigodnim poklonima kao što su butelje vina među kojima je bilo i znameniti Kutjevački kitokret.

Originalan je bio dar prijatelja Tome Damljanovića i to drveni štap za pomoć pri hodanju, a na tom štapu je bila prva pomoć sa nekim staračkim potrebama, zatim jedna ploska domaće šljivovice, te desetak šampona za pranje kose premda su  mnogi mislili da je riječ o šamponima za druge namjene.

Darovi su razveselili slavljenika, ali i nasmijali sudionike fešte koji  su se počastili i slavljeničkom tortom koju je Protić narezao svim gostima.

Za glazbeno-zabavni dio slavlja bio je zadužen klavijaturista Konrad Katić iz Velike.

Tekst: Jelenko Topić

Foto: Dušanu Mirković

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot