Uprava „Aurea festa“ kroz goste na natkuhavanju izoštrava svoju (ne)moć!?

Autor: Požega.EU

SONY DSCPOŽEGA – Lanjskim pokretanjem natkuhavanja u sklopu „Muzeja u loncu“, a u kojemu sudjeluju poznate ličnosti iz političkog, gospodarskog i društvenog života požeškog kraja, uprava „Aurea festa“ napravila je dobar potez jer se to zbog zanimljivosti pokazalo kao pun pogodak kako za sudionike, tako i za gledatelje, koji su ujedno i degustatori onoga što ovi nazovi kuhari pripreme.

Upravo taj segment „Aurea festa 2015.“ je tema brojnih šuškanja i razgovora po Požegi ovih vrućih festivalskih dana.

Ove godine natkuhavanje su započele dvije medijske djelatnice, a nastavila dva gospodarstvenika, no javnost očekuje nove i to još zanimljivije goste. Upravo na tome će svoju (ne)moć pokazati i izoštriti uprava festivala.

Naime,  priča se, a posjetitelji  bi to sa sigurnošću voljeli vidjeti, da će čelništvo festivala dovesti da u kuhanju odmjere snage ovdašnji saborski zastupnici dviju različitih i to suprotstavljenih političkih opcija. Spominju se nadalje kombinacije prvih ljudi grada Požege i Požeško-slavonske županije, čelnog čovjeka požeške bolnice i jednog umirovljenog kirurga, zatim sadašnjeg i bivšeg direktora najveće drvoprerađivačke tvrtke u Požegi,  sadašnje i bivše prve osobe Turističke zajednice grada Požege, te kuharsko sučeljavanje još nekih viđenijih građana ne samo Požege već i okolnih gradova i općina.

Preostali  dani će pokazati što će nam festivalci od svega navedenog ponuditi. Dobri poznavatelji ovdašnjih političkih, ali i drugih prilika sa velikom dozom sumnje očekuju ostvarenje ovih međusobnih okršaja smatrajući da je sujeta nekih pojedinaca daleko ispred prohtjeva čelništva „Aurea festa“. Vremena je malo jer „Aurea fest 2015.“ završava u subotu uvečer. Ostaje za vidjeti što će od svega spomenutog biti viđeno.

Više iz kategorije