Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Unutrašnjost jakšičke crkve zasjala u novom ruhu (FOTO)

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Unutrašnjost jakšičke crkve zasjala u novom ruhu (FOTO) Požega.eu | Unutrašnjost jakšičke crkve zasjala u novom ruhu (FOTO)

Unutrašnjost jakšičke crkve zasjalo u novom ruhu (FOTO)

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nakon mnogo truda, ulaganja i vremena crkva u Jakšiću je napokon stavljena u funkciju i za najveći kršćanski blagdan Uskrs otvorila vrata za vjernike kojima je to bio vjerojatno najljepši poklon na današnji dan. Da za Uskrs pođu u Crkvu u koju su godinama išli radnim danom, nedjeljom, a posebno na velike blagdane. Dok se obnavljala mise su održavane u Eminovcima. No ipak osjetilo se među ljudima da jedva čekaju da se radovi završe i da crkva napokon bude spremna za održavanje misa.


Za sve one koji su išli na misu ovih dana no bili su vani i nisu imali prilike vidjeti kako to iznutra izgleda, objavljujemo slike. Čestitke župniku Ivanu Rončeviću na čiju inicijativu su i pokrenuti radovi te svim tvrtkama koje su obavljale radove: Na kraju najveću zahvalu treba uputiti svima koji su financijski pridonijeli da se mogu izvršiti svi građevinski zahvati. Sada je red na uređenju vanjskog dijela crkve koji vapi također za obnovom, no trebat će se vjerojatno pričekati određeni period dok se skupi dovoljno financijskih sredstava i za taj zahvat. Izvor: 257portal  Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo