Unapređenja, pohvale i nagrade u prigodi 11. obljetnice Središta za obuku i doktrinu logistike /FOTO/

Autor: DK

POŽEGA – Prigodom 11. obljetnice Središta za obuku i doktrinu logistike Požega nakon svečanosti obilježavanja značajne proslave 14 pripadnika, djelatnih vojnih i civilnih osoba, dobilo je unapređenja, nagrade i pohvale za dostignuća i izuzetan doprinos u Oružanim snagama Republike Hrvatske.

U čin bojnika promaknut je satnik Darko Čengić dok je pisanu Pohvalu ministra obrane dobio stožerni narednik Ivica Gogić. Zapovjednik Zapovjedništva za potporu knjigom na poklon nagradio je bojnika Miroslava Žilića, a nagradni dopust u trajanju od pet radnih dana dobila je stožerna narednica Mirjana Tomašević, bojnik Miro Šimić, časnički namjesnik Zvonko Miličevići stožerni narednik Boris Mikolić.

Pisane pohvale zapovjednika Zapovjedništva za potporu dobili su pukovnik Miroslav Zelenika, pukovnik Zlatko Vuković, stožerni narednik Nenad Rajnović i nadnarednik Tomislav Kovačević.

Zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike posebno je pohvalio bojnika Antuna Klobučara, bojnika Darka Čengića, satnika Antuna Mandića, nadnarednika Miru Bušića, skupnika Borisa Tilingera, razvodnika Tomislava Vidakovića, vojnika Đuru Erakovića i službenicu Mirelu Sigurnjak.

Promaknuća, nagrade i pohvale pripadnicima Oružanih snaga RH uručili su zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-bojnik Mladen Fuzul i zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike pukovnik Mato Tomašević.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj: