Umjesto „Konzuma“ otvaraju se prodavaonice drugih tvrtki u mjestima Požeštine

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Danak krize i poteškoća u poslovanju koncerna „Agrokor“ osjeti se u Požeškoj kotlini jer je nekoliko prodavaonica njihove maloprodajne tvrtke „Konzum“ zatvoreno i to u većim mjestima ovog kraja. Unazad nekoliko mjeseci otkad traje kriza u toj grupaciji kružile se različite priče o (ne)zatvaranju pojedinih prodajnih mjesta.
Kako sada stvari stoje još rade četiri prodajna objekta u Požegi od kojih je jedan veliki zvani Superkonzum, te jedna prodavaonica u Pleternici.

Do sada su zatvorene njihove prodavaonice u ulici Stjepana Radića i Dubrovačkoj ulici u Požegi, zatim u Kaptolu i Jakšiću, a navodno će se zatvoriti i ona u Velikoj.

Ohrabruje da drugi maloprodajni lanci nalaze svoj ekonomski interes na tim područjima pa otvaraju svoje prodavaonice. To je najčešće riječ o NTL-u i Lux-u, a nije isključeno da u nekom od navedenih tj. ispražnjenih objekata bude otvorena prodavaonica tvrtke MIP iz Siska, koja je nedavno preuzela maloprodajnu mrežu požeške „Metre“ ili pak vinkovačke tvrtke „Boso“.

U svakom slučaju stanovnici ovih naselja neće ostati zakinuti za snabdijevanje mješovitom robom i to nadohvat ruke, a izvjesno je što se cijena tiče da će to biti u relacijama kako je to bilo ranije.

/Foto: Ilustracija, pozega.eu/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88