Umirovljenici veličke „Ledene berbe“ predstavili treći album sa deset pjesama /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Pjevačka i sviračka skupina „Ledena berba“ Matice umirovljenika općine Velika predstavila je svoj treći album, a unazad pet godina objavljena su dva tako da je na svima njima dvadesetak vlastitih skladbi koje  je napisao njihov umjetnički voditelj Konrad Katić, koji je i predsjednik veličkih umirovljenika.

Novi album „Dajte ljubavi svima“ ima deset pjesama od kojih je sedam Katićevih, a na predstavljanju su bili zamjenik načelnika općine Velika Ivica Potočanac, te predsjednik i potpredsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Ivan Ronta i Nediljko Nenadić.

-Ledena berba je mala skupina, svi su se dosta trudili i odricali da sve ovo naprave – kazao je pozdravljajući goste i sudionike promocije u Društvenom domu Radovanci voditelj Konrad Katić. Ljubica Horvat, tajnica ove udruge je izrazila zahvalu svima za potporu i naglasila da su pjevači morali naučiti 120 redaka novih pjesama za ovaj album.

-Nadam se da ćete nastaviti ovako plodnim radom, vaša skupina je svake godine sve bolja, te očekujemo još albuma – istakao je čestitajući im zamjenik veličkog načelnika Ivica Potočanac. Gosti predstavljanja bili su „Nehajski bećari“ koji su izveli nekoliko popularnih pjesama.

-Ovo je bolje nego kod nas u Kaptolu, čestitam na albumu i zahvala što se dostojno predstavljali županiju na državnim pjevačkim susretima – kazao je Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika županije.

Pjevačka skupina i svirači „Ledene berbe“ izveli su u ovoj prigodi svih deset pjesama sa novog albuma što je više od stotinu prisutnih nagradilo dugotrajnim pljeskom. Uz to u uvodnom dijelu dramska skupina umirovljenika izvela je igrokaz „Doktore pomozi“ kojega je napisala umirovljenica ovdašnja pjesnikinja Marija Iličić.

Foto: D. Mirković

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: