Umirovljenici požeškog kraja sa dvije zabave proslavili Valentinovo /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Dan zaljubljenih Valentinovo na svoj su način proslavili umirovljenici požeškog kraja. Tako su održane dvije zabave sa dobrim odazivom umirovljenika koji su se proveselili uz odabranu glazbu.

Matica umirovljenika grada Požege organizirala je zabavu u svečanoj dvorani Glorija gdje je bilo oko 70 umirovljenika iz Požege i okoline. Pozdravila ih je predsjednica te udruge Ana Marenić Jandroković, a zabavljao ih je glazbeni duo Vjeko Leikauff – Nikica Oberan izvodeći širok repertoar odabrane glazbe za svakog ponešto tako da je bilo i svjetskih hitova rock glazbe uz koje su se mnogi prisjetili dana svoje mladosti.

Dakako bilo je raspjevano i veselo uz mnogo pjesme, plesa i tarabana, a priređen je i ples srca u kojemu je muški pobjednik dobio butelju vina i ženska posebnu tavu Delimano.

Druga zabava sa sličnim brojem sudionika održana je u svečanoj dvorani Luki u Požegi uz svirku grupe Gold, a uz umirovljenike tu je bilo i onih mlađih, kao i osoba srednjih godina. Ni tu nije izostalo veselje i ples do vremena predviđenog epidemiološkim mjerama.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88