Umirovljenici pod maskama – najbolju je imao Josip Benić iz Alilovaca [FOTOGALERIJA]

Autor: Jelenko Topić

Iako još nije vrijeme poklada i maskenbala umirovljenici su imali okupljanje pod maskama. Okupilo ih se više od stotinu u požeškoj Svečanoj dvorani Gloria, a organizatorica Marija Budinski Maca im je zajedno sa osobljem priredila dosta zanimljivosti za ugodno raspoloženje.

Uz požeške umirovljenike ovom prilikom tu su bili  njihovi prijatelji iz brodskog i gradiškog kraja, a tridesetak od njih su bili maskirani tako da su odjenuli zanimljive kostime i odore, te sa maskama na licu.

Najoriginalniji je bio Josip Benić iz Alilovaca preodjeven u Crvenkapicu pa je njegova maska proglašena najboljom, a Maca mu je darivala poklon.

Tijekom večeri sa čak tri rođendanske torte počašćeni su sudionici ove zabavne večeri. Pripremili su ih rodbina i prijatelji dvije slavljenica domaćica priredbe Marije Budinski Maca i njena imenjakinja Marije Bertol iz Kadanovaca. Tako su njih dvije u ovako velikom društvu slavile rođendane.

Kao i ranije svirala je i pjevala skupina Gold u sastavu Ivica Kumpf i Ivan Đurić-Šljivo tako da je bilo mnogo veselih pjesama i plesova, a sudionici su zaigrali i više kola.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek