Umirovljenici brestovačke „Orljave“ zajednički veselo proslavili blagdane /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Matica umirovljenika „Orljava“ iz Brestovca organizirala je tradicionalno predblagdansko okupljanje svojih članova. Od ukupno oko 160 članova u dvoranu Vatrogasnog doma u Ivandolu pristiglo ih je blizu stotinu.

-Drago mi je da ste došli u ovako velikom broju unatoč hladnoću i vašem zdravstvenom stanju u poznim godinama, a želim da se lijepo provedete i okupite još mnogo puta – kazao im je u pozdravnoj riječi predsjednik ove udruge Vlado Grgić, te im poželio sretne Božićne i novogodišnje blagdane, kao i mnogo zdravlja i sreće u nadolazećoj 2019. godini.

Nakon tih pozdravnih riječi njihove članice Nada Grgić i Marija Pešut pod imenima Ankica i Ivanka izvele su kratki dramski igrokaz u kojemu su na duhovit način kao dvije prijateljice, provodeći pozne godine života u domu za stare osobe, prisjećajući se razgovarale o djetinjstvu, školovanju, djevojačkim danima i svome životu u ovome kraju. Taj zanimljiv nastup sudionici okupljanja toplo su pozdravili nagradivši ove dvije glumice dugotrajnim pljeskom dajući im na taj način podstrek da nastave takvim aktivnostima.

Tu su članice „Orljave“ za njihove umirovljenike priredile obilnu večeru, nakon koje je druženje potrajalo do kasnih večernjih sati uz mnogo veselih pjesama.

Tijekom druženja nastupio je glazbeni duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa koji im je svirao i pjevao, a umirovljenici su uz njih rado zapjevali i zaplesali, te zaigrali veselo kolo.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: