Umirovljenici brestovačke Orljave zabavom uz puno pjesme i plesa proslavili Vincelovo [FOTO]

Autor: Jelenko Topić

Matica umirovljenika Orljava iz Brestovca organizirala je u požeškoj Svečanoj dvorani Gloria po prvi puta Vincelovsku zabavu, a okupila je oko stotinu njihovih članova, te dio iz okolnih umirovljeničkih udruga požeškog kraja.

Zabava je upriličena nakon izostanka takve priredbe tijekom prethodnih mjeseci jer umirovljenici nisu pronašli odgovarajuću dvoranu u terminima predviđenim za svoju priredbu.

 

-Želim vam dobru zabavu, te dug život i puno zdravlja – kazao je u pozdravnoj riječi na ovoj priredbi predsjednik Matice umirovljenika Orljava Vlado Grgić.

 

Tijekom večeri bilo je mnogo nostalgičnih pjesama iz prethodnih desetljeća koje su sudionici rado zapjevali sjećajući se tako dana svoje mladosti.

Nastupio je glazbeni duo Gold u sastavu Ivica Kumpf – Ivan Đurić Šljivo koji u posljednje vrijeme često sviraju umirovljeničkoj populaciji.

Uz vesele pjesme bilo je i dosta plesa do kasnih večernjih sati tako da su umirovljenici i u ovaj puta pokazali kako se znaju veseliti i dobro zabaviti unatoč oskudnim mjesečnim primanjima i poznim godinama svoga života.

Foto: Tomica Damljanović

 

 

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek