Požega.eu

Ugovaraju se dočeci Nove 2023. godine u niz objekata

PRIJE 10 MJESECI
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 10 MJESECI
JELENKO TOPIĆ

Podosta je vremena ostalo do kraja ove i početka Nove 2023. godine. Po tradiciji organizirat će se svečani ispraćaji stare i dočeci Nove godine na otvorenim prostorima i u ugostiteljskim objektima. Stoga se dogovaraju nastupi i angažiraju glazbenici za najluđu noć.

Prema našim saznanjima Svečana dvorana Gloria u Požegi ugovorila je u novogodišnjoj noći nastup tamburaša Žute dunje iz Cernika, Avia u Velikoj požeškog tamburaškog sastava Bisernica, a dvorana Bijela kuća u Blackom svirku Nevera banda. Restoran Zlatni Lug u Donjim Emovcima ugostit će tamburaše Merak iz Nove Gradiške. Uz Valentino band doček će tradicionalno uslijediti i u restoranu Schon blick u Vetou.

Svečana dvorana Provansa u Zagrađu i ove je godine rezervirala nastup grupe Estrada. Dvorana Luki u Požegi sa 60 mjesta imat će nastup grupe Gold, a tu će se ponajviše što je tradicija okupiti umirovljenici.

Kada su u pitanju cijene ulaznica one se kreću od 150 do 500 kuna ovisno o objektu i sadržajima koji se nude. Ovaj najniži iznos je u pravilu u objektima gdje će Novu godinu dočekati umirovljenici tj. osobe sa niskim primanjima.

Požežani i Požežanke će dočekati 2023. godinu na otvorenom prostoru u Pješačkoj zoni kod Poslovnog centra, a zabavljat će ih poznati osječko-požeški sastav Twist off. Zasada nemamo informaciju da će biti još neki doček na otvorenom prostoru.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.