Ugovaraju se dočeci Nove 2023. godine u niz objekata

Autor: Jelenko Topić

Podosta je vremena ostalo do kraja ove i početka Nove 2023. godine. Po tradiciji organizirat će se svečani ispraćaji stare i dočeci Nove godine na otvorenim prostorima i u ugostiteljskim objektima. Stoga se dogovaraju nastupi i angažiraju glazbenici za najluđu noć.

Prema našim saznanjima Svečana dvorana Gloria u Požegi ugovorila je u novogodišnjoj noći nastup tamburaša Žute dunje iz Cernika, Avia u Velikoj požeškog tamburaškog sastava Bisernica, a dvorana Bijela kuća u Blackom svirku Nevera banda. Restoran Zlatni Lug u Donjim Emovcima ugostit će tamburaše Merak iz Nove Gradiške. Uz Valentino band doček će tradicionalno uslijediti i u restoranu Schon blick u Vetou.

Svečana dvorana Provansa u Zagrađu i ove je godine rezervirala nastup grupe Estrada. Dvorana Luki u Požegi sa 60 mjesta imat će nastup grupe Gold, a tu će se ponajviše što je tradicija okupiti umirovljenici.

Kada su u pitanju cijene ulaznica one se kreću od 150 do 500 kuna ovisno o objektu i sadržajima koji se nude. Ovaj najniži iznos je u pravilu u objektima gdje će Novu godinu dočekati umirovljenici tj. osobe sa niskim primanjima.

Požežani i Požežanke će dočekati 2023. godinu na otvorenom prostoru u Pješačkoj zoni kod Poslovnog centra, a zabavljat će ih poznati osječko-požeški sastav Twist off. Zasada nemamo informaciju da će biti još neki doček na otvorenom prostoru.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek