Ugostitelji požeškog kraja svečano i veselo uz pjesmu i ples dočekali „svoju“ Novu godinu /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Više od 150 ugostiteljskih djelatnika iz većine ugostiteljskih objekata u požeškom kraju, te vlasnici obrta i tvrtki u ugostiteljstu okupili su se na Dočeku ugostiteljske nove godine u Svečanoj dvorani Gloria u Požegi.

Taj višedesetljetni običaj odgođenog dočeka za radnike u ugostiteljskoj djelatnosti njeguje se zbog toga što oni u pravoj novogodišnjoj noći tjh. Razmeđu dviju godina rade služeći goste u svojim objektima.

-Prošla godina je bila teška za ugostiteljstvo pogotovo za vlasnike svečanih dvorana, a nadamo se boljoj 2022. godini – kazao je pozdravljajući kolege i goste jedan od vlasnika dvorane Gloria Željko Pojer i dodao da se na ovaj način okupljanje ugostitelja, zajednički doček Nove godine i druženje nastavljaju.

Stoga su izvlačenjem javno pred svim sudionicima ove priredbe odabrali domaćina i organizatora Dočeka ugostiteljske Nove godine 2023. godine, a ta čast je pripala restoranu Schoon blick u Vetovu.

Tijekom večeri osoblje  jednog od najpopularnijih požeških kafića Boba darivali su cvijećem i prigodnim poklonima vlasnike tog objekta Sandru, Ricaharda-Rikija i Bornu Pavić.

Druženje ugostitelja i njihovih radnika potrajalo je do kasnih noćnih sati. Poslužena je bogata svečana večera, a za dobro raspoloženje uz mnogo veselih pjesama i plesova pobrinula se glazbena skupina Jocker band  iz Nove Gradiške koja je napravila dobru atmosferu među sudionicima fešte.

D. Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek