Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

UGODNO DRUŽENJE: Studenti kroz kviz pokazali znanje, a nastavili na studentskoj roštiljadi

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Prvi Pub kviz i roštiljada u organizaciji Studentskog zbora, Savjeta mladih Grada Požege i Udruge Alumni FTRR uz podršku Studentskog centra i Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi održan je u požeškom Studentskom domu. Zajedničkom sinergijom i dogovorom bio je to zanimljiv i edukativan sadržaj za studente gdje su pokazali veliku količinu entuzijazma i inovativnosti uz znanje što je svakako obilježilo ovaj zanimljiv događaj.
Ovi sadržaji su izuzetno popularni kod mladih generacija trenutno, te vježbaju i treniraju njihovo znanje iz opće kulture, kao i poznavanje znanosti, umjetnosti, zemljopisa itd. 
Na početku događaja sve nazočne je pozdravio predsjednik Udruge Alumni FTRR Bruno Horvat izrazivši zadovoljstvo što se okupio veliki broj studenata, te iskazao zahvalu na podršci ravnatelju Studentskog centra Požega Domagoju Prši i prodekanu za razvoj ovog Fakulteta doc. dr. sc. Berislav Andrliću koji su nazočili događaju. 
Natjecanje je vodio predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Luka Hećimović. Za sudjelovanje se prijavilo ukupno osam ekipa od kojih su Name od team, Patke u magli i Predzadnji osvojili prva tri mjesta za koja su primili vrijedne nagrade. 
Nakon kviza druženje je nastaviljeno ispred Studentskog doma uz roštilj i piće za sve te glazbeni program za koji su se pobrinuli Braća Lučić i MS DJ Team. Pjesma, ples i druženje nastavili su se do kasnih večernjih sati.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.