Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

UGODNA VEČER LOVACA I PRIJATELJA: Supruge lovaca požeškog Sokolovca i sve njihove gošće dobile na poklon popularne čokolade!

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Ususret Valentinovu poznatom kao Dan zaljubljenih Lovačko društvo Sokolovac iz Požege organiziralo je u Svečanoj dvorani Gloria tradicionalnu lovačku zabavu. Lovci su izveli svoje supruge i kao svake godine, a tom prilikom svaka prisutna dama u dvorani dobila je na poklon popularnu požešku čokoladu Volim te ili Samo ti.


Uz lovce na zabavi su bili i njihovi prijatelji. Prisutne  je pozdravio predsjednik Lovačkog društva Sokolovac Vili Šostar i pozvao svoju suprugu Melitu Tancoš Šostar da otvore ples. Dakao plesni podij je stalno bio dobro popunjen, a uz brojne plesove nisu izostala ni popularna kola kao što su Taraban i Kukunješće.


Uz bogatu tombolu koja je svaka bila dobitna za dobru atmosferu pobrinuli su se požeški pop tamburaši Paori, a posjetitelji, njih više od stotinu, mogli su uživati u bogatoj večeri spravljenoj u kuhinji vrhunskog tima Glorije.  Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati na zadovoljstvo gostiju.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.