Udruga stočara na čelu s Franjom Odobašićem daje punu podršku Darku Puljašiću kandidatu za požeškog gradonačelnika

Autor: pozega.eu

POŽEGA – U redakciju nam je Udruga stočara Požeško-slavonske županije poslala pismo u kojem naglašavaju kako daju punu podršku Draku Puljašiću kao kandidatu za požeškog gradonačelnika.

Pismo koje potpisuje Franjo Odobašić, predsjednik Udruge stočara Požeško-slavonske županije prenosimo u cijelosti:

Poštovani članovi Udruge i poštovani poljoprovrednici prigradskih naselja Grada Požege u prvom krugu lokalnih izbora javno smo podržali HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika gospodina Darka Puljašića. Zbog svega što je Grad učinio za poljoprivrednike u prigradskim naseljima pozivamo Vas da i u drugom krugu podržite HDZ-ovog kandidata za Grad Požegu, gospodina Darka Puljašića.

Podsjetimo, želeći se zahvaliti dosadašnjoj gradskoj vlasti Grada Požege, na svim poticajima koje su dobivali poljoprivrednici i stočari u proteklom mandatu, članovi Udruge stočara Požeško-slavonske županije održali su 17. svibnja tiskovnu konferenciju na kojoj su dali potporu budućoj gradskoj vlasti koalicije stranaka na čelu s Darkom Puljašićem.

– Za sva prigradska naselja i za poljoprivredu učinili su puno, dosta se izdvajalo iz gradskog proračuna, a nadamo se da će novi tim za grad Požegu to i poboljšati. U proteklih nekoliko godina financirano je umjetno osjemenjivanje krava stočarima u svim prigradskim naseljima i na području grada Požega, financiranje i osjemenjivanja rasplodnih krmača, financiranje sadnje vinove loze po cijepu od 10 kuna, sufinanciranje sadnje voćki od 10 kuna po sadnici, proizvodnju gljiva, sufinanciranje osnivanja novog stada koza, sufinanciranje svakog ženskog jareta koje se ostavlja za rasplod, sufinanciranje svake litre mlijeka proizvođačima mlijeka po 10 lipa po litri predanog mlijeka – istakao je predsjednik Udruge Franjo Odobašić.

Više iz kategorije