UDRUGA RODITELJA POGINULIH BRANITELJA: Žrtva njihove djece zaslužuje trajno poštovanje /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Udruga roditelja poginulih branitelja Požeško-slavonske županije na izvještajnoj je skupštini prihvatila izvješća o radu u ovoj godini, te planove za 2019. godinu.

-Sudjelovali smo na obilježavanju značajnih povijesnih događaja i državnih praznika, hodočašću branitelja u Voćinu, pohodili bojišnice u našoj zemlji i susjednoj Bosni i Hercegovini, a posjetili su nas roditelji udruge iz Samobora – stoji u izvješće o radu predsjednice ove udruge Kate Ronko, koja je izrazila zahvalnost gradu Požegi i županiji za potporu u radu.

-Imate brojne aktivnosti, nadamo se da ćete i nadalje brinuti o značajnim povijesnim događajima, a potpora županije neće izostati – istakao je izaslanik požeško-slavonskog župana Željko Obradović. Rad skupa još su pozdravili predstojnica Ureda državne uprave Olivera Baričević, predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga Ante Pavličević, te predstavnik srodne udruge iz Nove Gradiške.

-Suradnja je dobra, obaveza grada je da vaša udruga bude u fokusu našeg zanimanja- naglasio je zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha.

Donijet je novi program rada koji predviđa nastavak ovakvog rada što znači obilazak grobova i povijesnih mjesta, obilježavanje obljetnica, susreti sa roditeljima branitelja iz drugih sredina, duhovnu obnovu roditelja, hodočašće i drugo.

Foto: D.Mirković [FAG id=240414]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88