Udaljen iz službe policijski službenik Željko Pavić koji je “pravio nered” u prostorijama automat kluba

Autor: D.K.

POŽEGA -Iz Policijske uprave požeško slavonske primili smo priopćenje koje se odnosi na slučaj policijskog službenika koji je “pravio nered” u automat klubu, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i provjerom medijskih napisa utvrdili smo da je u utorak, 24. listopada 2017. godine, 45 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Matice hrvatske u prostorijama automat kluba 48-godišnji policijski službenik, van službe, vikao, galamio i vrijeđao zaposlenice zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog vezano za čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Budući da se nedolično ponašao van službe slijedi utvrđivanje disciplinske odgovornosti i on će s današnjim danom biti udaljen iz službe.

Nadalje, opovrgavamo medijske napise o njegovom kockanju u drugom objektu koje je navodno prethodilo ovom događaju te o njegovom napadu na kolege policajce tijekom njihovog postupanja.

Isto tako napominjemo da se radi o policijskom službeniku koji do sada nije bio disciplinski kažnjavan i koji je nakon ovog događaja zatražio psihološku pomoć i ona mu je pružena.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek