Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Udaljen iz službe policijski službenik Željko Pavić koji je "pravio nered" u prostorijama automat kluba

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

POŽEGA -Iz Policijske uprave požeško slavonske primili smo priopćenje koje se odnosi na slučaj policijskog službenika koji je "pravio nered" u automat klubu, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: Provedenim kriminalističkim istraživanjem i provjerom medijskih napisa utvrdili smo da je u utorak, 24. listopada 2017. godine, 45 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Matice hrvatske u prostorijama automat kluba 48-godišnji policijski službenik, van službe, vikao, galamio i vrijeđao zaposlenice zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog vezano za čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Budući da se nedolično ponašao van službe slijedi utvrđivanje disciplinske odgovornosti i on će s današnjim danom biti udaljen iz službe.

Nadalje, opovrgavamo medijske napise o njegovom kockanju u drugom objektu koje je navodno prethodilo ovom događaju te o njegovom napadu na kolege policajce tijekom njihovog postupanja.

Isto tako napominjemo da se radi o policijskom službeniku koji do sada nije bio disciplinski kažnjavan i koji je nakon ovog događaja zatražio psihološku pomoć i ona mu je pružena.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo