U utrci za predsjedništvo SDP-a dvojica kandidata iz Požege

Autor: D.K.

Kandidati za predsjdnika SDP-a, riječanin.rtl.hrZAGREB / POŽEGA – Izbori za predsjednika SDP-a kako je to već najavljeno održat će se u subotu 2.travnja 2016. godine na način da će svaki član moći dati svoj glas a onog kandidata za kojeg misle da može voditi stranku na najbolje mogući način. Budući da su se kandidirala samo dva kandidata, sadašnji aktualni predsjednik, Zoran Milanović i Zlatko Komadina drugog kruga izbora neće biti.

U Požeško-slavonskoj županiji SDP-ovi članovi moći će izaći na 10 birališta te tako 2.travnja 2016. godine od 9-18 sati dati glas svom preferecijalnom kandidatu.

Biračka mjesta su već određena i to u Brestovcu, odnosno Završju, prostor restorana Croatia, Zvonka Brkića bb, Završje, Čaglinu, prostor Općinskog vijeća općine Čaglin, Jakšiću, prostor starog Vatrogasnog doma u Jakšiću-Pavla Radića 2b, Kaptolu, prostor Općinskog vijeća općine Kaptol, Kutjevu, prostor Gradskog vijeća grada Kutjeva, Lipiku, prostor Doma umirovljenika “Mimi”, Lipik, Trg kralja Tomislava 10, Pakracu, GO SDP Pakrac – prostorija stranke, Braće Radić 13, Pleternici, GO SDP Pleternica – prostorija stranke, Vladimira Nazora bb, Požegi, GO SDP Požega – prostorija stranke, Dragutina Lermana 4 te Velikoj, prostor Općinskog vijeća Općine Velike

Nakon izbora predsjednika SDP-a izabrani delegati iz svih županija i grada Zagreba birati će 16.travnja 2016. godine na Konvenciji u Zagrebu članove Predsjedništva i Glavnog odbora  i to prema utvrđenoj listi kandidata koja je objavljena na web stranicama SDP-a.

Za predsjedništvo iz Požeško-slavonske županije kandidirali su se Zdravko Ronko i Ante Mandarić iz Požege, dok su se za kandidate za Glavni odbor kandidirali Zoran Krejči, Mihajla Pavković i Ljerka Švajghart iz Pakraca te Ante Mandarić, Zdravko Ronko, Ivan Vlahović, Martina Vlašić, Nada Del Vechio i prim.mr.sc. Marijan Cesarik iz Požege.

Još uvijek nisu objavljena imena izabranih delegata iz Požeško-slavonske županije koji će predstavljati tu županiju na Konvenciji i imati pravo birati i izabrati osobe u najvišim tijelima stranke.

/Foto: Ilustracija, rijecanin.rtl.hr/

Više iz kategorije