U rukometnoj euforiji: Znate li tko je proslavljeni bivši rukometaš, rođeni Požežanin?

Autor: Leon Tomić

Počela je rukometna “groznica”. Europsko prvenstvo sa novom pomlađenom generacijom hrvatske je nikad uzbudljivije.

Nakon što smo turnir započeli rukometnim “el klasikom” protiv moćne Francuske, danas smo ipak bili dominantniji u još jednom ovoga puta Balkanskom derbiju. Hrvatska je srušila Srbiju sa 23:20. Naša ekipa bila je bolja u oba poluvremena te su na kraju zasluženo slavili.

Sjećate li se bivšeg rukometnog reprezentativca desnog vanjskog? Marko Kopljar još uvijek aktualni sportaš koji nastupa za Fusche Berlin svoje je prve rukometne korake napravio u RK Požega. Rođen je 12. veljače 1986 u Požegi a u svojoj dugoj reprezentativnoj karijeri osvojio je 2 srebra i 4 bronce.

Cijelu karijeru su ga patile ozljede, puno puta je odsustvovao sa terena upravo zbog toga, ali uz sve to napravio je veliku karijeru kakvu većina može samo sanjati.

Već sutra nas očekuje posljednji dvoboj u skupini protiv Ukrajine. Šanse za prolazak su velike samo moramo nastaviti u ovome ritmu i ne dopustiti protivniku da se razigra. Ključna je pobjeda ali sa svim respektom Ukrajina je ipak manji “zalogaj” od Francuske i Srbije.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek