U Požeškoj gimnaziji održan susret učenika i mentora koji su sudjelovali na državnim natjecanjima /FOTO/

Autor: Leon Tomić

U školskoj knjižnici u Požeškoj gimnaziji održan je prigodan susret s učenicima i mentorima koji su sudjelovali na državnim razinama natjecanja.

Na susretu je sudjelovala i ravnateljica škole Vesna Vlašić koja se obratila svim prisutnima i čestitala im na uspjehu:

“U današnjem svečanom trenutku okupili su se svi sudionici državnih natjecanja zajedno s mentorima. Želim vam svima zahvaliti jer vi ste zaslužni što se ime naše škole spominje kao jedna od najboljih odgojno-obrazovnih institucija u Hrvatskoj. Hvala vam na tome! Pokazali ste zavidno znanje iz gotovo svih predmeta. Pokazali ste kreativnost i vještinu. Svi zajedno ste potvrdili da je naša slavna škola bogate kulturne povijesti kroz čitavu svoju povijest imala jednako kvalitetne učenike i profesore. Još jednom ste potvrdili da smo škola s najboljim učenicima i profesorima. Zbog toga sam jako ponosna i čestitam vam svima”!

Svim učenicima i njihovim mentorima uručeni su prigodni pokloni, a nakon službenog dijela organizirano je i druženje uz domjenak.

Popis učenika i mentora koji su sudjelovali na državnim razinama natjecanja možete pogledati ovdje:

U prilogu možete pogledati i bogatu fotogaleriju:

izvor: gimpoz.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88