Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

U POČAST POGINULIM BRANITELJIMA Memorijalni malonogometni turnir „Branko Drinovac-Lega“

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | U POČAST POGINULIM BRANITELJIMA Memorijalni malonogometni turnir „Branko Drinovac-Lega“ Požega.eu | U POČAST POGINULIM BRANITELJIMA Memorijalni malonogometni turnir „Branko Drinovac-Lega“

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na Stadionu malih sportova u Pleternici u nedjelju 7. srpnja bit će, s početkom otvaranja u 18 sati, odigran noćni Memorijalni malonogometni turnir „Branko Drinovac-Lega“. Nastupit će pozvane četiri ekipe, a turnir se igra s mantinelom u počast poginulim braniteljima Branku Drinovcu-Legi, Tomislavu Amentu, Jasni Jakovljević, Nikoli Blagojeviću, Davoru Dragiću, Branku Terziću, Ivici Šimunoviću, Ivici Luciću i Ivici Uremoviću.
Prethodnog dana 6. lipnja (subota) u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa bit će dopodne održana sveta misa, s početkom u 8 sati. Poslije mise planirano je polaganje vijenaca za svakog poginulog branitelja pojedinačno te paljenje lampiona ispred spomen-obilježja hrvatskim braniteljima u Pleternici.
Turnir organizira Udruga „Branko Drinovac-Lega“ iz Bresnice, a pokrovitelji su Požeško-slavonska županija i Grad Pleternica. Ulaz je slobodan, a organizator se pobrinuo za bogatu ponudu hrane i pića.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo