U OŠ Julija Kempfa otvorena humanitarna izložba učeničkih radova

Autor: pozega.hr

U OŠ Julija Kempfa otvorena je humanitarna izložba učeničkih radova nastalih iz projekta „Prilika za sve“. Riječ je o projektu koji se provodi osmu godinu za redom, a u kojemu sudjeluju učenici i učitelji posebnih odjela i razredne nastave s učenicima predmetne nastave i srednjih škola s ciljem poticanja zajedničke suradnje i druženja učenika s posebnim potrebama te učenika iz redovnih razrednih odjeljenja.

– Iz godine u godinu naš projekt raste, tako su ove godine ovdje i članovi Županijskog stručnog vijeća učeničkih zadruga Požeško-slavonske županije, a u prostoru naše škole održava se i druga mala konferencija o marketingu. – istaknula je ravnateljica Sabljak.

Što su sve napravili vrijedni učenici došli su pogledati i zamjenik županice Ferdinand Troha te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović. Izložba je osim učenika Osnovne škole Julija Kempfa, okupila i učenike susjednih škola – Osnovne škole Dobriše Cesarića, Antuna Kanižlića, te učenike Katoličke osnovne škole koji su kupnjom učeničkih radova i ukrasa doprinijeli ovoj humanitarnoj akciji.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek