Tvrtka Studenac iz Omiša ove subote otvara prodavaonicu u Pleternici- prvu u požeškom kraju

Autor: Jelenko Topić

Studenac je hrvatski trgovački maloprodajni lanac sa sjedištem u Omišu, ima više od tisuću otvorenih  prodavaonice, a zapošljava više od četiri tisuće djelatnika. Ovog ljeta započeli su otvarati prodajna mjesta na kontinentalnom dijelu naše zemlje, pa je prvo otvoreno u Novskoj, a slijedi Pleternica krajem ovog tjedna.

-Studenac 29. listopada otvara vrata svoju prodavaonicu u Pleternici i to na adresi Ivana Šveara 8. Iako do kraja godine nisu planirana otvaranja naših novih organskih prodavaonica u Požeško-slavonskoj županiji, kupcima će biti dostupne još četiri prodavaonice Lonije integrirane u mrežu Studenca, a koje su trenutno u procesu rebrandinga. Također, Studenac se aktivno širi, a nova tržišta i lokacije prilika su da naše pogodnosti ponudimo i novim kupcima te se pozicioniramo kao njihov izbor. Neprestanim unaprjeđenjem usluga i ponude, uvođenjem novih programa i njegovanjem dobrosusjedskih odnosa, cilj nam je biti prvi izbor kupaca te uvijek iznova opravdati njihovo povjerenje – poručili su iz Studenca.

Očekuju se otvaranja njihovih novih dućana u toj regiji. Osim nove kvalitetne ponude za kupce, iz tvrtke zaključuju kako se njihovim dolaskom na područje Slavonije kreiraju nova radna mjesta. U Pleternici će ih zasada biti pet. Studenac planira svojim maloprodajnim objektima pokriti još neka mjesta u požeškom kraju uključujući i županijsko središte Požegu.

Nakon ovogodišnjih kupovina u ukupnoj vrijednosti od oko 566 milijuna kuna čime su postali vlasnici  stopostotnih udjela u tvrtkama, odnosno maloprodajnih lanaca Pemo iz Dubrovnika i Lonia Trgovina iz Kutine, sljedeću fazu širenja nastavljaju organskim rastom kroz hvatanje pozicija u Slavoniji.

Kako je poznato Lonia trgovina je bila u pregovorima za kupovinu požeškog lanca trgovina Metalija trans u vlasništvu Ivana Iće Žuljevića, no na kraju je dogovor postignut sa tvrtkom Mlin i pekare iz Siska.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot