Tvrtka dm podržala Dječji vrtić Požega i kutjevačku školu Zdenka Turkovića

Autor: Jelenko Topić

Proteklog ponedjeljka tvrtka dm je uručila potvrde o odabiru 17 ekoloških projekata čiju će realizaciju podržati s više od 800 tisuća kuna. Među odabranim projektima je i projekt postavljanja solarne klupe u školskom dvorištu Osnovne škole Zdenka T⁷urkovića Kutjevo, te projekt „Zazzzzujimo jedni za druge“ Dječjeg vrtića Požega. Uz podršku dm-a, Dječji vrtić Požega postavit će modularne povišene gredice na kotačima, hotele za kukce te kompostere koji će djeci omogućiti da prate život kukaca, rast bilja te da upoznaju kako se biljni otpad može ponovno upotrijebiti kao organsko gnojivo.

-dm je postao ponosan partner organizacija, ustanova, udruga, parkova prirode i proizvođača čije su nas ideje inspirirale i probudile dodatnu vjeru u zelenu budućnost sviju nas. Naš prvi korak prema stvaranju te budućnosti bit će da građanima 17 hrvatskih gradova i naselja omogućimo da otkriju prednosti održivog načina života te da uvide da, kada je u pitanju zaštita okoliša, ne postoje male i velike ideje. Uime dm-a zahvaljujem novim partnerima na povjerenju koje su nam ukazali, a svima koji su se prijavili na naš natječaj što su nam pomogli potvrditi kako Hrvatskoj ne nedostaje zelenih ideja- izjavio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i odnosa s javnošću te tvrtke.

Na natječaj ZAJEDNO za zelene ideje pristiglo je gotovo 300 prijava u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacije te poticaja održivom poduzetništvu i proizvodnji. Među prijavljenima dm je za realizaciju odabrao projekte koji su se istaknuli kvalitetom i originalnošću te koji će u najvećoj mjeri doprinijeti zaštiti okoliša i prirode.

Natječajem i realizacijom ekoloških projekata dm želi pokazati da je svaki korak prema stvaranju održivije budućnosti bitan te potaknuti što veći broj građana da razmišljaju i djeluju održivo u svakodnevnom životu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot