Turnir mladeži godišta 2006. i mlađi u Vidovcima: Osječanima prvo mjesto, drugo Vidovčanima /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

VIDOVCI – Prvi dio turnira mladeži u Vidovcima, godišta 2006. i mlađi završen je jučer, 24.lipnja, dok danas završavaju ekipe 2008. godište i mlađi. 

Pobjednik na turniru 2006. godište i mlađi su HYPO LIMAČ Osijek koji su u izvođenju penala došli do pobjede. Drugo mjesto izborila je srčana ekipa domaćina NK DINAMO Vidovci-Dervišaga, treće MARSONIJA Sl. Broda, a četvrto OŠN BITUNJAC-BRK Sapci (Brodsko-posavska županija).

Medalje i pehare prvoplasiranim i drugoplasiranim uručio je Matej Mitrović, momak iz našeg kraja koji je u vrhu EU nogometa što je velika čast organizatoru i samom vidovačkom klubu NK Dinama na čelu s Tomislavom Čabrojom koji je s njim i osobni prijatelj. 

Trećeplasiranim i četvrtoplasiranim medalje je uručio Branko Borković mladi Jastreb, zapovijednik obrane Vukovara.

Najbolji golman je Andrej Vladetić – HYPO LIMAČ Osijek, strijelac, vidovačka mlada snaga i uzdanica Tvrtko Janković dok je za najboljeg igrača odabirom trenera izabran Sergej Levak – HYPO LIMAČ Osijek.

Uz sportske terene organizirano je i pravo sporstko prijateljsko druženje, a vrijedni domaćini pripremili su i bogatu gastro ponudu za koju se najviše pobrinuo i osobnog truda uložio Zvonko Miličević nimalo ne umanjući ulogu i drugih angažiranih osoba u cjelokupnoj organizaciji koja je bila veoma zahtjevna.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: