Požega.eu
18 EKIPA IZ 13 HRVATSKIH ŽUPANIJA

/FOTOGALERIJA/ TURNIR DRUŠTVENIH IGARA DOMOVA ZA ODRASLE: Pobjednik u Čaglinu Dom Orehovica iz Međimurske županije

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: I Tomić / FB
FOTO: I.T./FB

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | /FOTOGALERIJA/ TURNIR DRUŠTVENIH IGARA DOMOVA ZA ODRASLE: Pobjednik u Čaglinu Dom Orehovica iz Međimurske županije Požega.eu | /FOTOGALERIJA/ TURNIR DRUŠTVENIH IGARA DOMOVA ZA ODRASLE: Pobjednik u Čaglinu Dom Orehovica iz Međimurske županije

TURNIR DRUŠTVENIH IGARA DOMOVA ZA ODRASLE: Pobjednik u Čaglinu Dom Orehovica iz Međimurske županije

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: I Tomić / FB
FOTO: I.T./FB

U Čaglinu je u sportskoj dvorani Osnovne škole Stjepana Radića održan turnir društvenih igara 2023. domova za odrasle. Domaćin je bio Dom za odrasle osobe u Ljeskovici, prošlogodišnji pobjednik turnira održanog u Bjelovaru. Turnir je okupio 18 ekipa iz 13 hrvatskih županija, a natjecalo se u 7 društvenih i sportskih disciplina: belotu, dominu, „Čovječe ne ljuti se“, pikadu, stolnom tenisu, šahu i kuglanju.

Prigodnim pozdravnim riječima dobrodošlice sudionicima natjecanja obratila se Rada Matoš, ravnateljica Doma u Ljeskovici.


 -Nadam se da ćete iz našega kraja, općine, ustanove i Požeško-županije ponijeti niz lijepih trenutaka i uspomena, uz lijepo druženje i upoznavanje, što će vas obogatiti za cijeli život. Mala smo sredina, ali činimo velike stvari s puno ljubavi. Držim se onog načela da je uspjeh ono što daješ, a ne ono što imaš. Nastojat ćemo našim korisnicima poboljšati  život, da im bude što kvalitetniji, Danas smo ponosni domaćini ovoj manifestaciji kojom ćemo promovirati svoju ustanovu, njen rad i svoj kraj. Nadamo se da ćete se u našoj sredini ugodno osjećati i ponijeti svojim kućama poneko osvojeno mjesto i puna srca  trenutaka zajedničkog druženja-kazala je ravnateljica te predstavila sve domove iz 13 županija.


Načelnik Općine Čaglin Dalibor Bardač nazočnima je uputio izraze dobrodošlice te čestitao ravnateljici Doma u Ljeskovici na organizaciji ovoga turnira, a svima je zaželio ugodan dan i druženje, uz natjecanje u društvenim i sportskim igrama.

-Najboljima, najuspješnijima, najspretnijima i najsretnijima ćemo na kraju  čestitati. Neka vam rezultati danas budu u nekom drugom planu, a druženje u prvom. Želim vam da se sretno vratite svojim kućama, a nadam se da ćete ponijeti dobre dojmove i uspomene iz naše sredine -poručio je općinski načelnik. Ravnateljica Rada Matoš je otvarajući turnir, najavila skladbu „Nismo mi to“, za koju je tekst napisao Mario Šutić, radni terapeut u Domu u Ljeskovici, a uglazbio ju je Damir Devčić, asistent u organiziranom stanovanju u Požegi.

Poslije zanimljivih i uzbudljiovih nadmetanja u pojedinim društvenim i sportskim igrama, prvo mjesto i pobjednički pehar osvojio je Dom Orehovica iz Međimurske županije, s 28 bodova, drugi je Dom Bjelovar (24) iz Bjelovarsko-bilogorske , a treći  je Dom Skupnjak (21) iz Zagrebačke županije. Najbolji u belotu je Dom Skupnjak (2. „Ja kao i ti“, 3. Ljeskovica), u dominu Nuštar (2.Orehovica, 3.Ljeskovica), u „Čovječe ne ljuti se“ Dom Jalžabet (2.Centar Stančić, 3.Skupnjak), Najuspješniji u pikadu je Dom Orehovica (2.Bidružica, 3. Centar Stančić), u stolnom tenisu Dom Bjelovar (2.Orehovica, 3. Ljeskovica), u šahu Dom Turnić (2. Jalžabet, 3. Ljeskovica), a u kuglanju na visećoj kuglani Dom Bjelovar (2. Skupnjak, 3. Orehovica). Svim predstavnima navedenih ekipa dodijeljene su medalje i diplome, a svim sudionicima natjecanja zahvalnice. Za sve natjecatelje organizator je pripremio zajednički ručak u Sali Lukas u Čaglinu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.