Turistička zajednica Zlatni Papuk i Poljoprivredna TV jedini izlagači  iz Požeštine na CroAGRO sajmu u Zagrebu

Autor: Jelenko Topić

Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO 2022. traje u Zagrebu od 1. do  4. prosinca 2022. godine, a održava se u objektima Zagrebačkog velesajma.

U skladu s tržišnim interesom te s uvažavanjem strukovnih prijedloga sajam se održava u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti. Cilj organizacije je postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u našoj zemlji i šire.

Na ovogodišnjem CroAGRO sajmu posjetitelje očekuju razne popratne manifestacije promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera pa će svatko pronaći nešto zgodno i korisno za sebe, svoju obitelj ili svoju gospodarsku djelatnost.

Paviljone okružuju uređene zelene površine i asfaltirane prometnice koje omogućuju izravan pristup vozilima do teretnih ulaza. Prostorno, zajedno svi sajmovi primarno obuhvaćaju 20 tisuća četvornih metara zatvorenog paviljonskog prostora.

Sukladno preliminarnoj obradi tržišta, procjenjuje se posjet 35 do 50 tisuća posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja u okruženju. Budući je sajam promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera, navedenom procjenom obuhvaćeni su poslovni posjetitelji i šira javnost.

U vrijeme sajma održat će se i sajmovi hrane i zdravog življenja što će sigurno povećati broj posjetitelja i dodatno pojačati interes za sajam.

Žalosno moramo ustvrditi da na toj velikoj gospodarskoj priredbi iz požeškog kraja izlažu samo Turistička zajednica Zlatni Papuk i Poljoprivredna televizija. Njihov zajednički štand je broj 17 u 8. paviljonu sajma što znači da su oni suizlagači.

Čudno jer je poznato da je to poljoprivredni kraj, a odatle na sajmu nema niti jednog obiteljskog gospodarstva,  obrtnika i poduzetnika, a o zadrugama kojih tu nema organiziranih kao i braniteljskim zadrugama da ne govorimo.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek