Trojica vozača završila u prostorijama policije na otrežnjenju

POŽEGA – Proteklog je vikenda bilo “nestašnih” vozača koji su upravljali vozilom iako su bili svjesni da su imali veću koncentraciju alkohola u krvi iz kojeg su razloga završili u prostorijama policije na otrežnjenju, a slijede im i pripadajuće sankcije.

U subotu, 27. siječnja 2018., oko 21,30 sati u Pleternici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 34-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.90 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Policijski su službenici prilikom kontrole prometa u nedjelju, 28. siječnja 2018., oko 01,15 sati u Eminovcima, zatekli 24-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.45 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju, 28. siječnja 2018., oko 01,25 sati u Pleternici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 25-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.52 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

0 Comment