Troje ozlijeđenih u gotovo frontalnom sudaru Mercedesa i Audija [FOTO]

Autor: D.K.

Sinoć je nešto iza 22 sata na cesti između Vetova i Kaptola, u neposrednoj blizini  skretanja za Podgorje, došlo do gotovo frontalnog sudara Mercedesa i Audija. Oba su vozila požeških registarskih oznaka.

Dvije su osobe, vozač Mercedesa i Audija vozilom Hitne pomoći prevezene u požešku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Jedna osoba, suvozač iz Mercedesa nanadno je zatražio liječničku pomoć u požeškoj bolnici zbog zdravstvenih tegoba koje su se naknadno pojavile.

Prema prvim informacijama vozač Mercedesa kretao se iz pravca Kaptola prema Vetovu. Vozač Audija uključio se na glavnu prometnicu sa sporedne ceste iz pravca Podgorja prema Kaptolu. Odmah po uključivanju Audija na glavnu cestu, nakon svega 50-ak metara dolazi do iz još uvijeknepoznatih razloga do gotovo frontalnog sudara, na blagom zavoju, sa vozilom Mercedes.

Uslijed silovitog udara prednjeg lijevog dijela Mercedesa i Audija, od siline udarca Mercedes se okreće na cesti i završava na zemkjanoj površini izvan ceste. Na cesti se okretao i Audi koji se nakon nekoliko metara zaustavio na cesti.

Tko će biti kriv za izazivanje prometne nesreće biti će poznato po dovršetku  policijskkg očevida zbog čega je na tom dijelu cesta bila zatvorena za sav promet.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek