Tri prometne nesreće s materijalnom štetom tijekom ponedjeljka

Autor: PU pozesko-slavonska

U ponedjeljak 6. rujna 2021., oko 13 sati, u Požegi, u ulici Osječkoj, na parkiralištu trgovačkog centra, 57-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unatrag, udarila je vozilom kojim je upravljala u osobni automobil marke „Opel“ švicarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 56-godišnjak. Vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog uključivanja u promet.

Istoga dana, oko 13.30 sati, u Pleternici, u ulici Prilaz, 60-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unatrag, udarila je vozilom kojim je upravljala u parkirani osobni automobil marke „Ford“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 65-godišnjaka. Nakon prometne nesreće 60-godišnjakinja se udaljila s mjesta događaja, a da oštećenom nije ostavila podatke o sebi i vozilu s kojim je uzrokovala prometnu nesreću, te je naknadno pronađena i bit će joj izdan prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu i napuštanja mjesta događaja.

Također u ponedjeljak, oko 17 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, 30-godišnjak koji je upravljao vozilom marke „Mercedes“, zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu prilikom uključivanja s parkirališnog prostora, udario je vozilom u zgradu na kojoj je nastala materijalna šteta. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu.

Foto: Ilustracija, pozega.eu

Komentiraj:

[adrotate banner="17"]