Trenkovčanin Marko Markanović snimio veselu božićnu pjesmu sa pulskim pjevačem i plesačem Jurajom Devinom

Autor: Jelenko Topić

-Sve je došlo spontano. Juraj Devin i ja smo prijatelji još od kada je on bio natjecatelj Supertalenta Hrvatske 2016.godine i osvojio odlično 5.mjesto.  

Prije tjedan dana smo se dogovorili da želimo izbaciti pjesmu u eter. Pjesmu smo snimili isti dan. Devin je fantastično napravio svoj posao, a ja sam svoj dio imao od prije, ali sam malo izmijenio riječi i ritam. Na kraju je to ispala vesela božićna pjesma – riječi su Marka Markanovića iz Trenkova iza kojega postoji odranije jedna snimljena autorska pjesma. Ovo je suradnja sa pulskim pjevačem i profesionalnim plesačem Jurajom Devinom, a zahvaljuju se ženskom vokalu Lani Bobek iz Požege koja je refren učinila “lepršavijim” i zaraznim.

Autori teksta smo Devin i Markanović, a glazbe smo Markanovićev prijatelj Kimbo iz Njemačke.

Na aranžmanu su radili zajednički Devin i Markanović, a Željko Bošković aranžera kojemu se zahvaljuju na doprinosu ovom projektu. Pjesma je miksana u glazbenom studiju Ivančica u Požegi  kod Željka Boškovića.
Redateljica spota je Tina Kadoić iz Zagreba. Spot je sniman u Zagrebu i Samoboru, par kadrova ima i iz Nove Gradiške koji su snimljeni mobitelom. Tu se pojavljuje mala glumica Ivi Rončević koja je svojom pojavom unijela pravu božićnu radost u spot. Ostale uloge u spotu su imale Ivani Rončević i Nini Milak.

-U roku šest dana smo uspjeli snimiti pjesmu i snimiti spot, a nadamo se da će pjesma dobiti pozitivne komentare slušatelja – kaže Markanović i dodaje da se baziraju na radio postaje diljem cijele Hrvatske. Dobili su dobre ocjene istarskih i dalmatinskih radija. Kažu da je njihova želja da ljudi kada čuju našu pjesmu dobiju pozitivne vibracije u ovim teškim i napetim vremenima.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88