Trenkovčanin Marko Markanović snimio svoju prvu pjesmu, a posvetio je pokojnom bratu Mateju

Autor: Jelenko Topić

PRIPREMA SE SNIMANJE VIDEO SPOTA ZA TU SKLADBU

Želeći da njegovi stihovi dođu do što više ljudi mladi Trenkovčanin Marko Markanović(22) snimio je svoju prvu pjesmu. Ona nosi naziv „To je ljubav“, a Marko je za nju napisao tekst.

-Prijatelji su vidjeli moje stihove pa su mi sugerirali da pjesmu snimim uz pripadajuću glazbu – kaže nam Marko Markanović i dodaje da je pjesmu posvetio svom pokojnom bratu Mateju koji je umro nakon teške bolest, a za kojega su ranije u ovom kraju organizirane humanitarne akcije za liječenje.

Glazbu za njegovun prvu pjesmu, kao i aranžman napisao je Požežanin Željko Bošković u čijem je tonskom studiju „Ivančica“ u Požegi pjesma snimljena, a predstoji upućivanje snimke na radio-postaje.

Marko najavljuje snimanje video spota za tu pjesmu u kojemu će glumiti Osječanka Anamarija Lovrenčić koja ima iskustva sa takvim snimanjima u inozemstvu jer je glumila i sa nekoliko poznatih svjetskih glumaca.

Na kraju nam je izvođač i autor ove ljubavne pjesme zabavnog ugođaja otkrio da namjerava snimiti još pjesama jer ima dosta zgotovljenih tekstova.

Marka možete potražiti na: https://www.facebook.com/Marko-479728388886641/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: