Trenkovčanin Filip Bojić završava osnovnu školu, a već ima ugovor sa prvoligašem Goricom i trese mreže suparnika!

Autor: D.K.

Učenik osmog razreda trenkovačke Osnovne škole “Vladimir Nazor“ Filip Bojić iz Trenkova ovog ljeta seli se u Veliku Goricu. Tamo će nastaviti školovanje u srednjoj školi, te biti smješten u Đački dom.

Kao uspješan i perspektivan mladi nogometaš dokazavši se na više turnira i natjecanja potpisao je ugovor sa tamošnjim prvoligašem Goricom, gdje će nastaviti trenirati i igrati za njihove mlade uzrasne kategorije.

Proteklih dana u Splitu je završen proljetni selektivni turnir šest središta Hrvatskog nogometnog saveza za dječake kojega financira Svjetska nogometna federacija FIFA, a Filip je na Poljudu nastupio u selekciji Slavonije i Baranje tj. Središta Osijek. Među nekoliko nagrađenih pojedinaca tog uzrasta iz cijele zemlje on je dobio nagradu kao najbolji strijelac toga turnira.

Rođen je 29. siječnja 2007 godine u Požegi. Počeo je trenirati sa šest godina starosti u Nogometnom klubu Sloga u Trenkovu, a četiri godine kasnije prešao je u NK Dinamo Vidovci – Dervišaga.

-Tamo pokazuje svoj talent i igra kvalitetnu ligu Slavonije i Baranje tj. Središta Osijek gdje je prvi strijelac lige sa 33 pogotka i svojim igrama je došao do završne selekcije koja vodi u reprezentaciju za najbolje – kaže nam ponosno otac Mario Bojić. Na splitskom turniru je bio najbolji strijelac sa sedam postignutih golova u pet utakmica. Njegov talent su prepoznali mnogi hrvatski prvoligaši koji su stupili kontakt s roditeljima i trenerom, te se tako našao u prvoligašu NK Gorica.

Nema sumnje da će se za Filipa još mnogo dobroga čuti, a njegovi roditelji, sumještani, te kolege i kolegice iz škole ponosni su na ovog mladog sportaša.

Foto: Priv. kolekcija

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88