Trenkovački vatrogasci uz preventivu i gašenje požara prisutni na svim događanjima u tom kraju

Autor: Jelenko Topić

Predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Velika, Toranj, Biškupci, Golo Brdo, Podgorje, Kaptol i Alilovci, NK Sloga, ŠRD Veličanka i Konjogojske udruge Vallis Aurea, te župnik velečasni Dražen Akmačić i načelnik Općine Velika Robert Hofman nazočili su redovnoj 72. po redu godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Trenkovo.

-Tijekom protekle godine intervenirali smo na požarima zahvaćenom jednom stambenom objektu, te smetlištu pokraj Škomića, a u nekoliko navrata pripadnici društva su prali kolnik, prevozili vodu, te ispumpavali bunare – kazao je u izvješću Upravnog odbora i Zapovjedništva predsjednik DVD Trenkovo Robert Karas koji se zahvalio Općini Velika na potpori u radu. Uz to imali su pojačana motrenja i preventivne aktinosti za vrijeme žetvenih radiova, te su sudjelovali na brojnim manifestracijama u tom kraju.
 
Načelnik Općine Robert Hofman zahvalio je trenkovačkim vatrogascima na plodnom radu i uključivanju na manifestacije.
 
Donijet je Plan rada za ovu godinu kojim je obuhvaćeno uključivanje mladih u rad društva, nastupi na vatrogasnim natjecanjima, kupovina zaštitne osobne opreme, te daljnji radovi na uređenju donjeg dijela Vatrogasnog doma.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek