TREĆA ŽIVOTNA DOB: Umirovljenici očekuju uz potporu grada poboljšanje svoga statusa

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Pozdravnim riječima predsjednika Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika(HSU) Svetislava Marića započelo je njihovo druženje uoči blagdana, a nazočili su mu gradonačelnik Požege Darko Puljašić, te njegovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha.

-Naši članovi ljudi treće životne dobi imaju dosta neriješenih problema, a dio njih je u nadležnosti grada i njegovih službi, te očekujemo da se u dogledno vrijeme riješe, a najveći su nedostatak biciklističkih staza i autobusnih linija, smještaj u domove umirovljenika itd – istakao je Marić pred gradskim čelnicima uputivši svima lijepe želje za Božić i 2018. godinu. Kako je poznato HSU je dio vladajuće koalicije u gradu i županiji.

-Sustavno radimo na rješavanju problema, uz nogostupe koje gradimo idu i biciklističke staze, nastojat ćemo poboljšati prijevoz, priprema se gradnja obilaznice grada, a mi moramo skrbiti o vama jer sada uživamo ono što ste vi svojim dugogodišnjim radom stvarali- naglasio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić, te uz lijepe želje za blagdane i daljnju suradnju i izrazio zadovoljstvo koalicijom sa HSU jer tvrdi da su korektni partneri, otvoreni za dogovore i aktivni na rješavanju problema.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: