Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

TREĆA JE DJEČJA – Nedovoljno ulaznica za predstavu Ježeva kućica

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | TREĆA JE DJEČJA – Nedovoljno ulaznica za predstavu Ježeva kućica Požega.eu | TREĆA JE DJEČJA – Nedovoljno ulaznica za predstavu Ježeva kućica

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA - Morat ćemo ponoviti ovu predstavu – čula se utješna rečenica danas na blagajni Gradskog kazališta onima koji nisu uspjeli nabaviti kartu. Jer za sve koji su htjeli na kazališnu matineju nije bilo ulaznica. Ježurka Ježić je i ovaj put, baš kao i desetljećima prije pijeni svojim šumskim dogodovštinama, uz puno ritma i pjesme.    

Prepuna kazališna dvorana ugostila je predstavu Kazališta “Smješko” koje je pripremilo za svu djecu predškolskog i nižeg školskog uzrasta predstavu o Ježurki Ježiću, slavnome lovcu, prema svima poznatom tekstu Branka Ćopića “Ježeva kućica”. Vesela publika pjevala je zajedno pjesme, na mnogim naraštajima poznatu, glazbu Hrvoja Hegedušića.

Kako i stoji u najavi predstave: - Na lak, igriv način djeca zajedno s poznatim likovima odlaze u svijet šume koja nije samo ispričana priča, ona je i puna korisnih savjeta o dobroti, o ljubavi prema svom domu, tako da uz zabavu djeca upoznaju svijet kazališta i književnosti na neposredan način. –

Treća je dječja i dalje ima svoju vjernu i stalnu publiku, veću no što je sama dvorana, pa i zbog njih treba planirati proširenje. Nadamo se, prije nego što odrastu.

/Foto: D. Mirković/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo