Tražila se vrećica više: Komunalac zakupcima i kupcima na gradskoj tržnici podijelio platnene vrećice

Autor: D.K.

I ove godine, uoči Božića i Nove godine, zakupcima klupa na Gradskoj tržnici Požega direktor Komunalca Požega d.o.o. Domagoj Lovrić podijelio je prigodne poklone. Na taj način im je iskazao zahvalnost što i u ovako teškim vremenima svakodnevno dolaze na tržnicu i svojim sugrađanima nude voće, povrće i ostale domaće proizvode.

Kako je edukacija o odvajanju otpada preduvjet pravilnog gospodarenja otpadom, tako i aktivnosti Komunalca redovito imaju edukativni karakter. Zakupcima su, uz ostale prigodne poklone, podijeljene platnene vrećice za kupovinu jer su ekološki prihvatljivije, dugotrajnije i jeftinije od plastičnih.

Vrećica više tražila se i među kupcima koji su ih odmah napunili voćem, grincajgom, domaćim mlincima, tjesteninom, zimnicom….

Osim na tržnici, platnene smo vrećice dijelili i u pješačkoj zoni kako bi ih koristilo što više građana. Kontinuiranim provođenjem izobrazno-informativnih aktivnosti nastojimo utjecati na ekološku svijest građana i potaknuti ih na pravilno postupanje otpadom i usvajanje zdravih obrazaca ponašanja kojima štitimo okoliš i zdravlje ljudi, objavljeno je na internetskoj stranici požeške komunalne tvrtke.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek