Traži se šunka više: “Tko jednom kuša Hruškinu šunku priželjkuje da je Uskrs više puta godišnje”

Autor: D.M.

Kod obitelji Hruška sve je u znaku nadolazećeg blagdana Uskrsa. Posebno pripremljene šunke za ovu prigodu razvoze se naručitreljima u požeškom kraju, a poštom šalju naručiteljima diljem Hrvatske i inozemstva. Znatne količine naručili su kupci iz Dalmacije i Istre, ali ipak, najbolji kupci su iz Zagreba i Rijeke. Vratili su se kupci iz EU koji su zbog Covida 19 izostali prošle dvije godine.Uskršnje šunke ponovo idu u Švedsku, Dansku, Austriju i Sloveniju.

Jednostavno rečeno, traži se šunka više.
Dosta je šunki prošlih dana prodano u požeškoj trgovini, a kao dobar poslovni potez se pokazao nedavno otvaranje prodajnog mjesta na tržnici u Pleternici gdje se srijedom i subotom uz šunke prodalo i drugih suhomesnatih proizvoda.

Tajna Hruškinog uspjeha je u posebnoj pripremi blagdanskih šunki. Njihova priprema počinje šest tjedana prije blagdana. Tako skuna šunka je sočna, topi se u ustima i odiše Uskrsom, Ugođaj je nesvakidašnji i dugo se pamti.

Tko jednom kuša Hruškinu šunku priželjkuje da je Uskrs više puta godišnje.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88