Trava uz cestu prema prigradskom naselju Gornji Emovci veća od jednog metra: Pročelnice Menđel kad će biti pokošena!!!???

Autor: D.K.

Dođite i vidite…. riječi su mještana Gornjih Emovaca koji su nas pozvali negodujući zbog neodgovornosti nadležnih, iz grada Požege, jer za njih, kako kažu nitko ne mari.

-Zar ovo nije sramota. Za koji dan i ova tabla na ulazu u selo s natpisom neće biti vidljiva. Još malo pa se neće vidjeti niti ograda na mostu, hidrant je zarastao u travi, jesmo li mi u ravnopravnom položaju poput drugih žitelja grada Požege – ogorčenim riječima priča nam svoju priču jedan mještanin Gornjih Emovaca prozivajući gradonačelnika Glavića zbog te situacije.

Saslušali smo tog mještanina i još s nekima razgovarali. Nitko ne želi pred objektiv aparata ali ogorčenost ne skrivaju. I to nam je bilo dovoljno da sve sagledamo i da uz gradonačelnika Glavića kojeg mještani prozivaju ipak prozovemo kao odgovornu osobu u gradu Požegi zaduženu za komunalne djelatnosti, aktualnu pročelnicu Andreju Menđel na koju je sve više pritužbi na njen rad i ponašanje, a neki će reći i drskost iznad dozvoljenih granica.

Što nama kao mediju preostaje već sve saslušati, dokumentirati i javno objaviti uz upit odgovornima kada će biti riješen problem s košenjem trave u Gornjim Emovcima.

Uvjereni smo da to nije jedinstven slučaj i da takvih ima još. Pozivamo naše čitatelje da nam se jave. Mi ćemo rado doći i kroz foto dokumentaciju zabilježiti i što drugo već opet prozvati odgovorne.

Već nam je poznat odgovor koji će “možda” uslijediti u smislu da će sve biti riješeno prema planu košenja, da je to u nadležnosti i izvršenju nekog drugog i sl. Bilo kako bilo poznato je čija je prometnica i tko odgovara za nedostatke. Lijepo je sjediti u udobnoj fotelji, u rashlađeno-ugodnom uredu i primati više nego solidnu plaću za (ne)rad.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek