TRADICIONALNO DRUŽENJE KAPTOLAČKIH UMIROVLJENIKA: Svojim radom zaslužili ste uživanje u poznim godinama života

Autor: Jelenko Topić

KAPTOL – Oko 150 članova Matice umirovljenika općine Kaptol i njihovih gostiju među kojima su bili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, načelnik općine Kaptol Mile Pavičić, te predstavnici umirovljeničkih udruga s područja županije okupilo se na tradicionalnom druženje u Kaptolu drugog dana blagdana Duhova.

Mješoviti zbor Matice umirovljenika domaćina pod ravnanjem Ane Šmitpeter izveo je himnu i nekoliko slavonskih pjesama, a pozdravne riječi uputio je Ivan Ronta, predsjednik kaptolačkih umirovljenika, koji je predsjednik Matice umirovljenika i na županijskoj razini.

-Sudjelovali smo na natjecanju u pikadu, bili domaćini sportskih susreta umirovljenika županije, a slijede izleti u više mjesta širom zemlje i u našem okruženju, nastupi na smotri pjevačkih skupina, te više druženja i zabavnih večeri- kazao je o radu udruge Ivan Ronta. Pozdravne riječi još su uputili Mile Pavičić i Alojz Tomašević.

Pavičić je pohvalio tradiciju ovakvih susreta uz blagdan Duhova i zahvalio se na brojnim aktivnostima u ovoj sredini, a pozdravne riječi ispred Izvršnog odbora Matice umirovljenika županije uputio je dopredsjednik Nediljko Nenadić.

-Želim da ove godine provedete u zdravlje i dobrim uvjetima života jer vi ste svojim radom zaslužili uživati u poznim godinama života– poručio je župan Alojz Tomašević.

Molitvu prije zajedničkog ručka predvodio je vlč. Tomo Mrnjec iz župe Vetovo, a tijekom druženja nastupio je glazbeni duo „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: